Gratis musik

Om du funderar på att utöka din musikaliska horisont, då tycker jag att du ska prova Jamendo som har ett bibliotek med över 350.000 låtar och alla är gratis och lagliga att ladda ner.  Detta kan hålla dig sysselsatt under en väldigt lång tid (om du ska lyssna igenom alla låtarna blir det 2,66 år) Du kan Strömma musik eller ladda ner dem så många album eller enskilda låtar som du vill. Jamendo är ett utmärkt val för gratis och laglig musik.

Fördelar
· Val av musik genrer.
· Obegränsat och  gratis nedladdningar.
· Val av webb och Bit Torrent nedladdningar.

Nackdelar
· Webbplatsen är svår att navigera på.

Beskrivning
· Typ av tjänst: Obegränsad, gratis och lagligt ner laddning av musik
· Musikbibliotek: över 350.000 låtar
· Tillgängliga musikformat: MP3, OGG
· Musik Leverans: HTTP, Bit Torrent, strömmande musik

Jamendo är en online musik grupp där artister och lyssnare kan nätverk. Fördelen för konstnärer är att de är försedda med en global plattform för att få fram sin musik. all musik går Under Creative Commons licens, användarna är fria att lyssna på, ladda ner och dela (med vissa begränsningar) den musik som de har laddat upp.

Registrerar dig
Om du registrerar dig via e-mail, får du tillgång till ytterligare tjänster:
· Skapa spellista.
· Granska och kommentera album.
· Personlig stjärnklassificering för album.
· Forum.

Webbplatsen är ganska svårt att navigera på, men visuellt är den bra. Utformningen gör att det är svårt att få tillgång till vissa alternativ man måste ner i massa undermenyer. Musiken tillgänglig från Jamendo täcker många genrer (om inte alla) det finns något för alla. Kvaliteten på musiken  är imponerande. Musiken tillhandahålls som MP3 om du laddar ner den via en HTTP-länk eller OGG om du använder ett P2P-nätverk fildelning, till exempel Bit Torrent. Du kan också använda strömmande ljud som serveras vid 96kbps.

Här har jag  smakprov på  vad man kan hitta på Jamendo

klicka på bilden
Sean Fournier - King of the WorldMagliano DJ-Titanium

Related posts:

  1. Ladda ner musik lagligt
  2. musik gratis och lagligt
  3. Hur kunde vi leva utan Spotify
  4. Vilken åsikt har du om att ladda ner?
  5. Hur man laddar ner musik

One thought on “Gratis musik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>